Spoštovani evropski državljan, 


Pred vami je kratek vprašalnik o Evropski uniji in še posebej evropski zunanji politiki. Namen tega vprašalnika je pridobiti mnenje o tem, kako dobro evropski državljani poznajo Evropsko unijo, njeno strukturo in zunanjo politiko ter jih tako spodbuditi k še večjemu zanimanju o EU in posebej evropski zunanji politiki. Vprašalnik je del projekta z naslovom “Evropski državljani za evropsko zunanjo politiko”, ki je podprt s strani programa Evropa za državljane Evropske unije. Rezultati vprašalnika bodo objavljeni v zborniku, ki bo izšel ob zaključku projekta o evropski zunanji politiki.                                                            


Vprašalnik vam vzel le 10 minut (kljub 37 vprašanjem), vendar bo nam in institucijam EU veliko pripomogel k razumevanju splošnega vtisa o tem, kako evropski državljani dobro poznajo njeno strukturo in zunanjo politiko. 


Prosimo, da izpolnjen vprašalnik vrnete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pošljete po pošti na naslov: Slovensko panevropsko gibanje, Cesta v Prod 90, 1000 Ljubljana. 


Vprašalnik v word obliki je dostopen tukaj ali kot spletni vprašalnik tukaj.